Turisztika szektor
Amberg Vendégház:
A vendégház közel 100 éves, nevét az eredeti tulajdonosáról Zirc kereskedelmében kiemelkedő szerepet betöltött Amberg családról kapta. Felújításával törekedve az eredeti formák fenntartására és megőrzésére hajdani funkcióját állították vissza. A ház formája, kiegészítői, bútorai, stílusa Zirc múltjának és jelenének értékeit különleges hangulatot teremtve közvetíti.

 

Apartman Ház - Csesznek, Wathay Ferenc utca 57.:
Cseszneken a Vár közelében lévő apartman házban 14 fős, 3 fürdőszobás, amerikai konyhás, teljes önellátásra alkalmas szálláshely várja az oda érkező turistákat.   A helyszín ideális családoknak és baráti társaságoknak is. Az apartman közvetlen szomszédságában lévő Erzsébet Vendégház eszközeit, szolgáltatásait is igénybe vehetik.  A szálláshelyen a tulajdonos által készített lekvárokat és szörpöket szolgálják fel a vendégeknek.

Bakonyi Mesekastély - 8414 Olaszfalu, 699/1 hrsz.

A Bakonyi Mesekastély Vendégház, távol a világ zajától, az erdőtől egy karnyújtásnyira, Olaszfalu és Bakonynána között Felsőpere pusztán helyezkedik el. A házban töltött idő alatt teljesen feltöltődhet, és kikapcsolódhat, a Bakony kiváló levegője, a csodás panoráma, a házat körülvevő nagykert, a szállás közelében lévő erdő és a vendéglátók kedvessége mind-mind az Ön kényelmét szolgálják. A környék látnivalói pedig pillanatok alatt feledtetik a mindennapok gondjait, és új élményeket kínálnak minden kedves Vendégünknek! A Bakonyi Mesekastély szállás minőségét a FATOSZ általi 4 napraforgós kategóriába sorolás, a Bakonyért Egyesület által a Vidék minősége minősítés, illetve a booking.com és szallas.hu internetes szállásfoglaló portálok rendkívüli 9.6-os pontszámú vendég értékelése garantálja. 

Honlap

Berek Vendégház:
Természeti környezetben 8 fős vendégház várja az ide látogatókat.  Az épület 2015 év elejére készült el, minden újonnan felszerelt. Mindkét szobában saját zuhanyzó, WC, egy franciaágy és egy emeletes ágy található. A meleget fatüzelésű kandallók adják, a konyhában sparhelt.  Ha nincs kedve tüzelni, elektromos fűtés gondoskodik a melegről, a vizet napkollektor melegíti. Mindhárom helységnek külön bejárata van a terasztól. A konyha nagyon jól felszerelt.

Bognár Magdolna Mária – Bognár Vendégház:
Zircen található vendégházban speciális csomagajánlatokkal várják az oda érkezőket (zsírégető, golf, és sícsomag).  A szálláshelyen alsó szintjén lévő üzletben különböző szépségszolgáltatásokat is igénybe vehetnek a vendégek (szolárium, flabelos, kozmetika, fodrász, pedikűr-manikűr, masszázs). A  tulajdonos mottója magas minőség alacsony áron.

 

Hápl Attiláné – Kakukk Vendéglő – Panzió:
Családias hangulat, akár turisták, akár üzletemberek részére, gyönyörű környezetben. A fa kétszer él, jelen esetben a környezetünkben is itt a panzióban. A vendégek igényeinek teljes körű kiszolgálása: pihenés és étkeztetés, rendezvények keretében is. Éttermi szolgáltatás során évszakoknak megfelelő étlap kialakítására törekednek. A szobák klimatizáltak, internet csatlakozással, LCD televíziókkal, mini hűtővel felszereltek. Minden szobához zuhanyzó tartozik.

 

Hápl Attila – Kakukk Vendégház:
Az újonnan épült vendégházban 2 db 3 ágyas és 2 db és 2 ágyas és mozgáskorlátozott szobák várják a vendégeket.  Az építés során minőségi alapanyagokat használtak fel. Wellness részleg, hátsó kert helyiség a pihenni vágyóknak, pihenőpadokkal.  A szálláshely természet közeli, számos túraútvonalat tudnak ajánlani az ide érkezőknek.

 

Holló és Bárány Vendégház:
A Holló és Bárány Vendégház 30 hektáros területen fekvő, igazi természetközeli szálláshely mindenki számára a Bakony rengetegében. Télen és nyáron, ősszel és tavasszal egyaránt valódi kikapcsolódási, tanulási lehetőséget nyújt azoknak, akik valódi természetre, környezetharmonikus életre vágynak.A szálláshely gazdáinak célja minél több embert visszacsalogatni a valódi természetbe, hogy az itt eltöltött néhány nap alatt ráérezzenek az élet valódi ritmusára, meghallgassák valódi hangjait, meglássák valódi fényeit.

 

 

 

2021 Március

H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
 
LEADER pályázatok 2017.

Hírlevél
Név: Az Ön e-mail címe: Civil szervezetek
Önkormányzatok
Vállalkozások
Magánszemély


Email marketing by NeoSoft
Ügyfélkapu

Magyar Államkincstár