Leírás

A projekt nagyon fontos eleme a szemléletformálás és az együttműködés, hogy a helyi turisztikai szereplők egymást ajánló, vendégeket szívesen látó turisztikai szolgáltató hálózattá alakuljanak, akik ismerik és ajánlják a teljes terület nevezetességeit és a kapcsolódó szolgáltatásokat.

Magyarország területén a NATURAMA Szövetséghez tartozó akciócsoportokkal közösen, azonos tematika mentén interaktív, GPS-el követhető túraútvonalakat alakítottunk ki területünkön,amelyen a helyi értékek ,szállásadók,egyéb turisztikai szolgáltatók is virtuálisan láthatóvá válnak.

Településenként átlagosan 3 túraútvonalat hoztunk létre, így a teljes térséget behálózzák ezek a virtuális utak. Összesen 81 útvonal létesült mintegy 908 km hosszúságban a 33 településünkön.

A túraútvonalalk kialakítása a települések aktív turisztikai,közösségi szereplőivel közösen történt. Az összefogás eredményeképp, a helyi lakosok helyismeretére támaszkodva összegyűjtöttük a természeti,kulturális, épített örökségi értékeket turisztikai szolgáltatásokat és alakítottuk ki az útvonalakat.

A bakonyi interaktív túraútvonal hálózat az internetre is felkerült, valamint szórólapokon, egyéb közösségi és marketing rendezvényeinken is népszerűsítjük, így a Közösségünkhöz  tartozó települések értékei és szolgáltatásai láthatóvá, elérhetővé válnak egy "virtuális térben". A túraútvonalakon az épített és a természeti értékek mellett a kapcsolódó szolgáltatók is megjelennek leírással,képekkel és kisfilmekkel is.

2024 Július

H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
 
LEADER pályázatok 2017.

Hírlevél
Név: Az Ön e-mail címe: Civil szervezetek
Önkormányzatok
Vállalkozások
Magánszemély


Email marketing by NeoSoft
Ügyfélkapu

Magyar Államkincstár