Hírek

Pályázati aktualitások

2018.02.05. 13:14

Kedves Pályázóink!


Örömmel értesítjük Önöket, hogy a mai naptól élő a pályázati felületünk, tehát elkezdhető a pályázatok feltöltése! Javasoljuk, hogy a pályázatot word alapon a honlapukra feltöltött 80 oldalas felhasználói kézikönyv pályázati kérdéseire válaszolva készítsék el, majd a kész szövegblokkokat másolással rögzítsék a pályázati felületen. Kérdés, probléma esetén szívesen segítünk, a 88/415-791-es telefonszámon vagy az abakonyert@gmail.com emailcímen érhetnek el Bennünket a felhívásokban megadott időtartamban.

Aki még nem tette meg, legyen kedves rendezni az MÁK regisztrációs folyamatot annak érdekében, hogy be is tudjon lépni a felületre, vagy ha régóta nem használta, akkor ellenőrizze, hogy működik-e a feltöltés.


Március 6-i értékelési határidővel várjuk a rendezvények, rendezvénysorozatok pályázatokat, majd március 30-val az önkormányzatok számára pályázható település megújítási pályázatokat.
Azt követi április 30-i határidővel a mikrovállalkozások pályázat. A határidők után beadott pályázatok elbírálása csak a következő értékelési szakasz zárásakor kezdődik meg.

Amennyiben az egyes kiírások esetén a fejlesztési forráskeretet meghaladó pályázat érkezik be, Egyesületünk az IH útmutatása alapján az első értékelési határidőt követő napon felfüggesztheti az adott kiírást, 1 napos átfutással (tehát nem kell tartanunk a más operatív programok esetén megszokott 8 napot).

A pályázatok beadása előtt szükséges nálunk igényelni az igazolásokat a tagságról, kérjük időben jelezzék, hogy legyen idő az elkészítésre, Elnök Úrral történő aláíratásra (partnerségi megállapodást a hálózati tagság esetén). Igazolást kiadni csak befizetett éves tagdíj után tudunk, kérjük szíves megértésüket!

Figyelem, az elmúlt hónapban szinte mindegyik kiírás esetében kisebb-nagyobb pontosításra került sor!
Kérjük tehát, hogy friss kiírásokkal, hatályos verziókkal dolgozzanak, mert sok esetben az októberi első verziókhoz képest már vannak apróbb módosítások (pl. településfejlesztési kiírásba bekerült az utca és információs tábla, mikrovállalkozásban pontosítottuk, hogy csak a területileg illetékes helyen, már 2017.12.31. előtt működő vállalkozások pályázhatnak.)

Felhívjuk a figyelmet, hogy a pályázati kiírástól függetlenül is élnek a más jogszabályok által előírt kötelezettségek, pl. az akadálymentesítési elvárások, kérjük ezeket betartani szíveskedjenek! (2007. évi XCII. tv., ÁÚF), pl. a közösségi terek fejlesztése esetén fontos ezt tudni!

Sikeres pályázatokat kívánunk!

2018 Szeptember

H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
       
 
LEADER pályázatok 2017.

Hírlevél
Név: Az Ön e-mail címe: Civil szervezetek
Önkormányzatok
Vállalkozások
Magánszemély


Email marketing by NeoSoft
Ügyfélkapu

Magyar Államkincstár