Méhészek
Pataki Imre kistermelő:
Herenden foglalkozik méhészkedéssel 1979 óta, emellett még erdei termékkel, gyógynövényekkel és gyümölcs aszalmányokkal is foglalkozik. Nála kapható fajta mézek: gyümölcsvirág, repce, akác, hárs, vegyes virág, ízesített mézek (diós méz, mogyorós méz, gyógynövényes méz), galagonya és medvehagyma méz. Rendszeresen járnak kiállításokra és vásárokra is.

 

Mohácsy Zoltán őstermelő:
1980 óta foglalkozik méhészkedéssel Szentgálon, nála kapható mézfajták a következők: vegyes virág, hárs és akác.  Minőséginek azért számít a méze, mert megfelelő a környezet, naprakész ismeretekkel rendelkezik és csak a megfelelő minőségű méz kerül kipörgetésre.
Kosárszky József őstermelő:
Nagyvelegen foglalkozik méhészkedéssel már 1964 óta.  A következő fajta mézek kaphatóak nála: akác, vegyes virág, napraforgó, repce és facélia. Az árusítás szabvány üvegekben történik, és csak mézet tartalmaz!

 

Bakonynektár Méhészet:
A családi méhészet a változatos bakonyi méhlegelők adta lehetőséggel élve évről évre fajtamézekkel és ritkaságnak számító mézkülönlegességekkel örvendezteti meg a tudatosan táplálkozókat (levendulaméz, medvehagymaméz, gesztenyeméz)  és persze sokak által ismert és kedvelt akác-, hárs- virágmézeken kívül még mézontófű-, napraforgó- és repcemézzel tudják kínálni a mézfogyasztókat. Szemléletük szerint a méz nem csupán ételeink megédesítője, hanem egészségünk megőrzésének kulcsa is.

 

Szabó Mariann őstermelő:
2012 óta foglalkozik méhészkedéssel Mecséren. A következő mézek kaphatóak nála: repce, akác, napraforgó és hárs. Termékei szerinte azért számítanak minőséginek, mert a megszerzett iskolai ismereteit és tapasztalatait is hasznosítja.

 

Kirsch Ábel őstermelő:
Olaszfaluban foglalkozik méhészkedéssel 1972 óta. Különböző fajta mézek (repce, akác, hárs, vegyes és erdei), valamint propoliszos méz és méhviasz is kapható nála. Szerinte a bakonyi talajviszonyok, környezet hat a minőségre.

 

 

2021 Március

H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
 
LEADER pályázatok 2017.

Hírlevél
Név: Az Ön e-mail címe: Civil szervezetek
Önkormányzatok
Vállalkozások
Magánszemély


Email marketing by NeoSoft
Ügyfélkapu

Magyar Államkincstár