Kézműves szektor
Somodi Edit – Somodi Mézeskalács Műhely:
Edit és családja 2010 óta foglalkozik mézeskalács készítéssel. Kézműves technikával készült egyedi mézeskalácsokat és dísztárgyakat készítenek. Saját stílus kialakításával, a fogyasztók igényeihez igazodva. Csakis természetes alapanyagokból készülnek a mézeskalácsok! Mottójuk: Mézeskalács a szemnek, a szívnek és a pocaknak. Náluk a minőség és a fogyaszthatóság jelenik meg egy helyen. Előre egyeztetett időpontban mézeskalács készítésre, sütésre és díszítésre is lehetőség van náluk.

 

Pappné Rácz Ildikó csuhékészítő:
Dudaron készít betlehemeket, angyalokat és népi játékokat, karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódó csuhé ajándéktermékeket. A termékei egyediek, szívvel-lélekkel készült alkotások, amelyek a hagyományok gyökereiből táplálkoznak.  

 

Czeglédiné Budai Katalin bútorfestő:
Bakonynánán él, 2005 óta foglalkozik bútorfestéssel. Bútorai kézzel festett, méhviaszolt bútorok, amik népművészeti és iparművészeti tanács által zsűrizettek. Használati és dísztárgyak festése a magyar népi mintakincs felhasználásával. Mottója: Éljünk a múlt értékeivel!

 

Daru Péterné tojásfestő:
2007 óta foglalkozik tojásfestéssel, saját tervezésű, egyedi technikával készülnek a munkái. Hagyományok háza által zsűrizett tojások és a képző és iparművészeti lektorátus által zsűrizett különböző tájképek és portrék kerülnek a tojásokra. A technikája ruhafesték alapon karcolt és maratott technika („visszamosott”).

 

Biró Csaba:
2008-ban alakult a Tűzvarázs Művészeti Műhely Balinkán, ahol egyedi bronzöntvények készülnek (bronzveretek, övek, lószerszámok, bútorveretek, szobrok, ékszerek, gombok).  Magyarországon és Európában egyediségében önálló, a megrendelői igényeket teljes körűen kiszolgáló termékekről van szó. A készítőjük örökös garanciát vállal a termékeire.

 

Vikidár Alfonz egyéni vállalkozó :
Vikidár Kerámia Műhely 1998 óta működik Herenden, ahol kézzel festett kerámiák készülnek. Fő profiljuk a festés és igyekeztek olyan mintákat megalkotni, melyek sokféle stílushoz illenek. Formáik hagyományosnak tekinthetőek, mintáik azonban nem.

 

 

2021 Március

H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
 
LEADER pályázatok 2017.

Hírlevél
Név: Az Ön e-mail címe: Civil szervezetek
Önkormányzatok
Vállalkozások
Magánszemély


Email marketing by NeoSoft
Ügyfélkapu

Magyar Államkincstár