Hírek

Fontos!

2018.02.28. 11:53

Kedves Pályázóink!


Ismételten felhívjuk a figyelmet, hogy már élő a pályázati felületünk, tehát elkezdhető a pályázatok feltöltése! Javasoljuk, hogy a pályázatot word alapon a honlapukra feltöltött 80 oldalas felhasználói kézikönyv pályázati kérdéseire válaszolva készítsék el, majd a kész szövegblokkokat másolással rögzítsék a pályázati felületen. Kérdés, probléma esetén szívesen segítünk, a 88/415-791-es telefonszámon vagy az abakonyert@gmail.com emailcímen érhetnek el Bennünket a felhívásokban megadott időtartamban.

Aki még nem tette meg, legyen kedves rendezni az MÁK regisztrációs folyamatot annak érdekében, hogy be is tudjon lépni a felületre, vagy ha régóta nem használta, akkor ellenőrizze, hogy működik-e a feltöltés.


Március 6-i értékelési határidővel várjuk a rendezvények, rendezvénysorozatok pályázatokat, majd március 30-val az önkormányzatok számára pályázható település megújítási pályázatokat.
Azt követi április 30-i határidővel a mikrovállalkozások pályázat.

A határidők után beadott pályázatok elbírálása csak a következő értékelési szakasz zárásakor kezdődik meg!

Amennyiben az egyes kiírások esetén a fejlesztési forráskeretet meghaladó pályázat érkezik be, Egyesületünk az IH útmutatása alapján az első értékelési határidőt követő napon felfüggesztheti az adott kiírást, 1 napos átfutással (tehát nem kell tartanunk a más operatív programok esetén megszokott 8 napot).

A pályázatok beadása előtt szükséges nálunk igényelni az igazolásokat a tagságról, valamint az együttműködési megállapodásokat, kérjük időben jelezzék, hogy legyen idő az elkészítésre, Elnök Úrral történő aláíratásra (partnerségi megállapodást, egyesületi együttműködési megállapodásokat). Igazolást kiadni csak befizetett éves tagdíj után tudunk, kérjük szíves megértésüket!

Ezek az igazolások nem hiánypótoltatható dokumentumok, tehát a pályázat jogosultsága múlik rajtuk.

Március 5-én reggel 8 óráig van lehetőség a még elmaradt igazolások és megállapodások eljuttatására irodánkba, majd az Elnök Úr által aznap aláírt dokumentumok küldését szkennelve vagy személyes átvétellel tudjuk biztosítani, postai kiküldést nem vállalunk.

Figyelem, az elmúlt hónapokban szinte mindegyik kiírás esetében kisebb-nagyobb pontosításra került sor!
Kérjük tehát, hogy friss kiírásokkal, hatályos verziókkal dolgozzanak, mert sok esetben az októberi első verziókhoz képest már vannak apróbb módosítások (pl. településfejlesztési kiírásba bekerült az utca és információs tábla, mikrovállalkozásban pontosítottuk, hogy csak a területileg illetékes helyen, már 2016.12.31. előtt működő vállalkozások pályázhatnak.)

Felhívjuk a figyelmet, hogy a pályázati kiírástól függetlenül is élnek a más jogszabályok által előírt kötelezettségek, pl. az akadálymentesítési elvárások, kérjük ezeket betartani szíveskedjenek! (2007. évi XCII. tv., ÁÚF), pl. a közösségi terek fejlesztése esetén fontos ezt tudni!

Sikeres pályázatokat kívánunk!

2018 Szeptember

H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
       
 
LEADER pályázatok 2017.

Hírlevél
Név: Az Ön e-mail címe: Civil szervezetek
Önkormányzatok
Vállalkozások
Magánszemély


Email marketing by NeoSoft
Ügyfélkapu

Magyar Államkincstár